Актуално

Институтът за социална интеграция отбеляза своя десет годишен юбилей на Бузлуджа!
Институтът за социална интеграция отбеляза своя десет годишен юбилей на Бузлуджа!

Институтът за социална интеграция отбеляза своя десет годишен юбилей на историческата поляна под връх Бузлуджа, по време на събора на Левицата на 28.07.2012г. На събитието присъстваха 40 000 социалисти и ляво мислещи българи и много чуждестранни гости. Институтът подчерта своето присъствие с шатра и щанд, където всички преминали през обучителните програми на ИСИ и всички интересуващи се от дейността на организацията можеха да се срещнат с екипа и да споделят своите впечатления и идеи. Екипът на ИСИ поиска и обратна връзка за своята работа, като осъществи анкетно проучване сред всички желаещи да се включат. Бяха раздадени много информационни материали и артикули на ИСИ.

От 14 часа се състоя и вече традиционната (за трета поредна година) среща на випускниците, преминалите през обученията на ИСИ на поляната под хижа „Малка Бузлуджа”. На срещата тази година присъстваха и голяма част от учредителите на Института, начело с председателя на НС на БСП и президент на ПЕС г-н Сергей Станишев. Близо 100 млади лидера имаха възможност да чуят спомени, идеите и визията за работата на ИСИ както от г-н Станишев, така и от Юрий Асланов, Ивелин Николов, Аглика Виденова и изпълнителния директор Галина Асенова. На всички випускници бяха раздадени юбилейни кърпи за глава на ИСИ.

Институтът за социална интеграция благодари на всички за отзоваването на поканата, за топлото посрещане и за приятните мигове заедно! 

Пожелаваме ви слънчево и спокойно лято!

Галерия от събитието можете да разгледате ТУК!