Актуално

Коледен боулинг турнир събира представители на 20 организации
Коледен боулинг турнир събира представители на 20 организации

Младежка организация на Политическо движение "Социалдемократи" /МПДС/ за 10-та поредна година организира традиционен коледен боулинг турнир. Участие в него ще вземат  20 отбора в състав от 5 играча на младежките организации на основните политически партии в България и авторитетни младежки неправителствени организации. Екипът на ИСИ ще бъде представен от: Таня Балова, Стефан Георгиев, Габриела Величкова, Стоян Мирчев и Свилена Гражданска.

Предвиждат се отборни награди и купи за първите три организации в класирането, трофеи за най-добър играч на турнира при мъжете и при жените. Специални  награди от Българска Боулинг Федерация ще бъдат връчени за най-добър резултат при мъжете и при дамите. Наградите ще връчат носителите на Купа България по боулинг  за 2013-та година на ББФ, Марина Стефанова от БК АТИА и Калоян Иванов от БК Страйк Мания. Всички участници ще получат красиви грамоти.

В рамките на турнира ще бъде избрана и “Мис Коледен боулинг турнир на МПДС” и за първа година, благодарение на новия спонсор ЕнергоСервиз АД, и „Мистър Коледен боулинг турнир на МПДС“. В състава на журито организаторите поканиха Изпълнителния директор на ИСИ, Галина Асенова.

Гости на състезанието ще бъдат лидери и депутати от различни политически сили.

Генерален спонсор на турнира е Боулинг клуб АТИА. Предметни награди са предоставени също от Българска Боулинг Федерация, prevodachi.eu, ЕнергоСервиз АД, Експрес Акаунтинг ЕООД, Фондация Фридрих Еберт, Тилия, Онлайн Парламент, АРГО и Dalrymple Finance.

Събитието ще се състои на 15 декември 2013 г. /неделя/ от 12.00 часа в зала „Joy Station” – Студентски град.