Актуално

ИСИ с одобрен проект по програма "Перспективи за младежта" на немската фондация МитОст.

Партньор в програмата на ИСИ е сдружение Обществото на Корнелиус от гр. Токмок, Киргизстан. Заедно партньорите ще работят по проект за овластяване на младите жени в България и Киргизстан.

Прочети още
Стартира вторият модул на АСП

Вторият модул на Академията за социална политика стартира днес. В рамките на модула участниците ще разгледат темите за политическите режими, ценности в политиката, политически процеси и партии.

Прочети още
ИСИ с нов проект "Да променим режима - Българската перспектива за борба с неравенството в доходите и заетостта в ЕС"

Институтът за социална интеграция, в партньорство с Фондацията за европейски и прогресивни изследвания/ФЕПС/ ще реализират проект, в който ще предложат нов подход за борбата с неравенството в доходите и заетостта в България.

Прочети още
Приключи Първият модул на Академия за социална политика

През 2018 година в Академията за социална политика участват 23 души, обучаващи се в една група. Те са класирани за участие сред над 80 номинирани кандидати от цялата страна, след проведен подбор от експертна комисия.

Прочети още
ИСИ беше домакин на конференцията “Целите за устойчиво развитие - глобална програма за гражданите в глобализирания свят”

В рамките на конференцията бяха разгледани усилията на ЕС да адаптира своята политика към динамичния глобален контекст, където сътрудничеството за развитие е изправено пред значителни трудности и конфликтни интереси.

Прочети още
Целите за устойчиво развитие - глобална програма за гражданите в глобализирания свят

Конференцията ще се проведе на 18 април (сряда) в гр. София, Сентръл Парк хотел от 10 часа.Орагнизатори - ЕНоП, в партньорство с Института за социална интеграция и Либералния политологичен институт

Прочети още
ИСИ обявява свободен прием за 3 участника за АСП 2018

Във връзка със засиления интерес за участие в тазгодишната Академия, екипът на Институт за социална интеграция обявява 3 места за свободен прием за всички участници (резерви и некласирали се), които са преминали първоначалния подбор.

Прочети още