Актуално

ИСИ обявява свободен прием за 3 участника за АСП 2018

Във връзка със засиления интерес за участие в тазгодишната Академия, екипът на Институт за социална интеграция обявява 3 места за свободен прием за всички участници (резерви и некласирали се), които са преминали първоначалния подбор.

Прочети още
Класиране на участници за Академия за социална политика 2018

Списъкът на одобрените участници и резервни такива, както и допълнителна информация за възможно включване в Академията ще откриете в статията.

Прочети още
Стартира набирането на кандидати за АСП от квотата на завършилите

Срокът за подаване на кандидатурите е 26 март. Всеки от клуба на завършилите има право да подаде само по едно предложвние.

Прочети още
Започна и последният модул на АСП 2017

В рамките на периода 24-26 ноември се провежда последния, пети модул на Академията за социална политика. В последния ден на академията ще се проведе и Годишната среща на завършилите програмата през годините.

Прочети още
Завърши Четвъртият модул на АСП

Приключи и Четвъртият модул „Организационен мениджмънт” на Академия за социална политика, който се проведе в град Карлово в периода 26 - 29 октомври.

Прочети още
Дискусия за електронното гласуване организира ОС към ЦИК

Електронното гласуване бе тема на дискусия, организирана от Обществения съвет към ЦИК, на който ИСИ е член. Събитието се проведе в Дома на Европа на 12 октомври.

Прочети още
Започна Третият модул на Академията за социална политика

Третият модул на Академията за социална политика се провежда в момента в гр. Несебър. В рамките на модула ще се разгледат темите за лидерство, работа с медии и предизборни кампании.

Прочети още