Актуално

Класиране на участници за Академия за социална политика 2018

Списъкът на одобрените участници и резервни такива, както и допълнителна информация за възможно включване в Академията ще откриете в статията.

Прочети още
Стартира набирането на кандидати за АСП от квотата на завършилите

Срокът за подаване на кандидатурите е 26 март. Всеки от клуба на завършилите има право да подаде само по едно предложвние.

Прочети още
Започна и последният модул на АСП 2017

В рамките на периода 24-26 ноември се провежда последния, пети модул на Академията за социална политика. В последния ден на академията ще се проведе и Годишната среща на завършилите програмата през годините.

Прочети още
Завърши Четвъртият модул на АСП

Приключи и Четвъртият модул „Организационен мениджмънт” на Академия за социална политика, който се проведе в град Карлово в периода 26 - 29 октомври.

Прочети още
Дискусия за електронното гласуване организира ОС към ЦИК

Електронното гласуване бе тема на дискусия, организирана от Обществения съвет към ЦИК, на който ИСИ е член. Събитието се проведе в Дома на Европа на 12 октомври.

Прочети още
Започна Третият модул на Академията за социална политика

Третият модул на Академията за социална политика се провежда в момента в гр. Несебър. В рамките на модула ще се разгледат темите за лидерство, работа с медии и предизборни кампании.

Прочети още
ИСИ организира кръгла масата за предизвикателствата пред Европа, съвместно със Солидар

Кръгла маса на тема "Challenges in Europe and the EU as a Challenge" бе организирана от Инситута за социална интеграция, съвместно с мрежата Солидар. Форумът се проведе в гр.София на 18 септември.

Прочети още