Актуално

Представител на ИСИ с проект по "Виабилити Нет"

Лазарина Бонева, представител на ИСИ бе одобрена за участие в международната програма "Виабилити Нет". Програмата предоставя възможност за израстване и полезно взаимодействие между лидери в общностите от Централна и Източна Европа.

Прочети още
Втора работна среща за промяна към демократични социални практики

Проектът по изработка на политики за икономически растеж и политики по здравеопазване проведе втората си - заключителна работна среща. Той се реализира в партньорство с Фондация "Фридрих Еберт".

Прочети още
Диалог и обществен дебат за промяна към демократични социални практики

Институтът за социална интеграция, в партньорство с Фондация "Фридрих Еберт" стартира проект по изработка на политики за икономически растеж и социална сигурност и политики по здравеопазването.

Прочети още
Общественият съвет към ЦИК с предложение за анализ на недействителните бюлетини

ОС към ЦИК инициира извършването на анализ и теренно проучване за причините, довели до висок национален процент недействителни бюлетини на изборите за народни представители, проведени на 5 октомври 2014 г.

Прочети още
Европейската мрежа СОЛИДАР набира стажанти

СОЛИДАР предлага възможност за стаж в секретариата на организацията, намиращ се в Брюксел. Възможни кандидати - студенти и дипломанти, проявяващи интерес в сферите на европейските политики и граждански организации.

Прочети още
Повече координация, не само на национално, а и на европейско равнище

Коментар и мнение за провелата се конференция "Миграцията в българския контекст - местен, национален и европейски дебат" от председателя на УС на ИСИ, Катя Колева пред радио Благоевград.

Прочети още
"Миграцията в българския контекст – местен, национален и европейски дебат”

Форумът бе фокусиран върху нарастващите имиграционни и бежански потоци към Европа, погледнати от перспективата на три от най-засегнатите държави-членки на Европейския съюз – България, Гърция и Малта.

Прочети още