Актуално

ИСИ отново член на Управителния съвет на ЕНоП и Борда на ФЕПС

На заседания, провели се в края на месец юни, ИСИ, в лицето на Катя Колева, председател на Управителния съвет бе избран отново в ръководните органи на двете европейски политически мрежи ЕНоП и ФЕПС

Прочети още
Първо заседание на Националната координационна група за учене през целия живот

В състава на Националната координационна група за учене през целия живота са включени 31 представители на държавни институции, неправителствени организации, социални партньори и Столична община.

Прочети още
Изборен мониторинг - обща среща координатори в наблюдението

На обща среща регионалните координатори на изборното наблюдение в ИСИ направиха заключителен анализ и препоръки за промяна на изборните правила.

Прочети още
Окончателни резултати от медиен мониторинг и акценти от изборното наблюдение

На специална пресконференция, екипът на Института за социална интеграция /ИСИ/ представи окончателни резултати от медийния мониторинг и основни акценти от изборното наблюдение, част от "Мониторинг на Евроизбори 2014".

Прочети още
Обобщена информация от изборния ден

Екипът на ИСИ приемаше и обобщаваше информацията от извършеното наблюдение в изборния ден 25 май от наблюдателите в страната.

Прочети още
Гражданските наблюдатели - над 60 000

Към 22 май 2014 г., гражданските наблюдатели според регистъра на ЦИК достигнаха 60 740, от 36 неправителствени организации

Прочети още
Призив за солидарност: Да помогнем на Сърбия и Босна!

Кампания на немската организация ASB, част от партньорската на ИСИ мрежа Солидар, и сръбската "Инициатива за развитие и взаимодействие"

Прочети още