Актуално

Европейски семинар за валидиране на неформалното учене

Събитието е част от партньорски проект "Изграждане на учещи се общества: промотиране на валидиране на неформалното и информално учене" на европейската мрежа Солидар, в който ИСИ е българския партньор.

Прочети още
Нов Изборен кодекс ще определя правилата за следващия вот

В дискусиите по неговото приемане участва и Обществен съвет на граждански организации и експерти по темата. Представител на ИСИ в него е юристът Лазарина Бонева.

Прочети още
Предстоящо второ заседание на Обществения съвет към Гражданската комисия в НС

На 14.01.2014 г. ще се проведе второто заседание на сформирания в края на 2013 г. Обществен съвет към Комисията за взаимодействие с граждански организации и движения (КВГОД).

Прочети още
Европейски семинар и заседание на Управляващия борд по проекта "Изграждане на учещи се общества"

На 13 и 14 януари стартира участието на ИСИ в съвместен проект на десет европейски организации за валидиране на неформалното и информалното учене.

Прочети още
Общественият съвет към Гражданската комисия в парламента проведе първото си заседание

На 17 декември 2013 г., с утвърден от Комисията за взаимодействие с гражданските организации и движения в 42-то Народно събрание състав и председател, Съветът проведе първото си заседание.

Прочети още
Коледен боулинг турнир събира представители на 20 организации

В турнира, организиран от младежката организация на Политическо движение "Социалдемократи" за десета поредна година, участие ще вземат и представители на ИСИ.

Прочети още
ИСИ отново член на Управителния съвет на ЕНоП

За трети пореден мандат представител на ИСИ стана член на Управителния съвет на Европейската мрежа на политическите фондации. Решението беше взето на среща на Общото събрание на ЕНоП в Брюксел, Белгия.

Прочети още