Актуално

Членовете на работна група "Гражданство" посетиха бежански център в Марса /Малта/

Групата е част от Европейската мрежа на политическите фондации /ЕНоП/ и проведе своето заседание на 3 и 4 март 2014 г. в Малта, по покана на малтийската неправителствена организация IDEAT

Прочети още
Катя Колева е делегат на Конгреса на ПЕС в Рим

Конгресът ще даде начало на предизборната кампания за Европейските избори и ще приеме общ Манифест на европейската левица.

Прочети още
Общественият съвет обсъжда неформалното и информалното учене

В дневния ред на заседанието на Обществения съвет към Комисията за взаимодействие с гражданските организации и движения в НС бе включена и темата за неформалното и информалното учене.

Прочети още
Светла памет на Димчо Михалевски

Почина народният представител Димчо Михалевски. И с екипът на ИСИ, Димчо над 10 години работи за професионализъм в политиката. Поклон!

Прочети още
Уъркшоп "Tолерантност към бежанците"

Институт за социална интеграция организира уъркшоп с фокус върху темите: Толерантност, Предразсъдъци и Стереотипи и акцент върху бежанците в България.

Прочети още
Европейски семинар за валидиране на неформалното учене

Събитието е част от партньорски проект "Изграждане на учещи се общества: промотиране на валидиране на неформалното и информално учене" на европейската мрежа Солидар, в който ИСИ е българския партньор.

Прочети още
Нов Изборен кодекс ще определя правилата за следващия вот

В дискусиите по неговото приемане участва и Обществен съвет на граждански организации и експерти по темата. Представител на ИСИ в него е юристът Лазарина Бонева.

Прочети още