Актуално

Нови предизвикателства пред медиите

Представители на Института за социална интеграция взеха участие във форум „Бъдещи лидери“ - Нови предизвикателства пред медиите, организиран от Фондация "Фридрих Еберт"

Прочети още
Стартира четвъртият курс на "Академия за общинска политика"

Днес, 26.09 стартира четвъртият курс на Академията за общинска политика,на фондация "Фридрих Еберт" (Бюро България) и Института за социална интеграция.

Прочети още
Четвърти модул на обучение "Граждански наблюдатели за честни избори"

От 12 до 15 септември 2013, в гр. София, ще се проведе четвъртият модул на обучение на регионалните координатори за гражданско наблюдение на Парламентарните избори.

Прочети още
Избори сега и веднага - не, но определяне на дата за предстоящи избори

Коментар и мнение върху актуалните политически събития от председателят на ИСИ, Катя Колева пред радио Благоевград.

Прочети още
„За медиите и изборите“ - кръгла маса, организирана от ИРПС

Събитието се проведе на 22.07.2013 г. в зала „София“ на Гранд Хотел София. Участие в него взеха и представители на Института за социална интеграция.

Прочети още
Провежда се третия курс на Академия за общинска политика

От 7 до 10 юли 2013 година, Фондация "Фридрих Еберт" и ИСИ обучават третата група общински съветници и кметове в рамките на Академия за общинска политика

Прочети още
Народното събрание стартира дебат за промените в изборния кодекс

Представители на ИСИ участват в дебатите и заседанията на временната комисия за изработване на нов Изборен кодекс, създадена в рамките на 42-то НС. Заедно с представители на други граждански организации и граждани се обсъждат необходимите промени.

Прочети още