Актуално

Работно посещение в Брюксел на випускници на АОП

Визитата е по покана на евродепутата от групата на Социалисти и Демократи в ЕП и член на Общото събрание на ИСИ, г-н Евгени Кирилов.

Прочети още
Еднодневни симулационни игри по проект "Get on board"

Партньори в проекта са шест държави с организации, членки на Европейската мрежа на политическите фондации (ЕНоП). Сред тях и българския Институт за социална интеграция.

Прочети още
Теодор Славев бе приет в Младежката академична мрежа на ФЕПС - FEPS YAN

Теодор стана член на Младежката академична мрежа на ФЕПС – FEPS YAN, след като днес бяха обявени резултатите от конкурса. Той е докторант, първа година във факултета по политически науки в УНСС, а през 2011 годуна успешно завърши Академията за социална по

Прочети още
Kонференция "Ръст на заетостта и благосъстоянието - европейски политики за национални решения"

Институтът за социална интеграция (ИСИ) - София и Фондацията за европейски и прогресивни изследвания (ФЕПС) - Брюксел организират конференция "Ръст на заетостта и благосъстоянието - европейски политики за национални решения", която ще се проведе на 17 окт

Прочети още
Председателят на УС на ИСИ Катя Колева бе делегат на Конгреса на ПЕС

В гласуването участваха 350 делегати - представители на леви партии в ЕС както и на сродни организации – една от тях Фондацията за европейски прогресивни изследвания (ФЕПС)

Прочети още
Конкурс за набиране на нови членове на FEPS YAN - Младежката академична мрежа на FEPS

За трети пореден път FEPS организират подобен конкурс. Мрежата е основана през 2009 година а целта е да събере на едно място обещаващи млади учени (докторанти и доктори), които със своя опит и знания да допринесат в дебата за Следващата Европа

Прочети още
Тридневно обучение „Качи се на борда! Мобилизиране на млади лидери за подкрепа на процеса на разширяване на ЕС към Западните Балкани”

В обучението участваха 24 представители на 18 младежки неправителствени организации, както и четири участника от Македония. Целта на проекта е да промотира разширяването на Европейския съюз чрез държавите от Балканския полуостров.

Прочети още