Актуално

Второ обучение на граждански наблюдатели

В периода 25 до 28 април се проведе второ обучение на граждански наблюдатели. Към участниците в обучението от 22 МИР-а, се присъединиха представители на Враца, Добрич, Кърджали, Ловеч, Пазарджик и Русе.

Прочети още
ИСИ: член на Граждански борд за честни избори

Като неправителствена организация, регистрирана за наблюдение в изборния ден, ИСИ заяви желанието си да участва в състава и работата на Гражданския изборен борд. Той ще заседава за четвърти път.

Прочети още
Среща на ЦИК с граждански наблюдатели

Неправителствените организации, регистрирани като наблюдатели в предстоящите парламентарни избори на 12 май 2013 г. взеха участие в специално организирана от Централната избирателна комисия среща.

Прочети още
ИСИ - регистриран наблюдател в изборния ден

С Решение №2401-НС от 9.04.2013 г., Централната избирателна комисия регистрира ИСИ като наблюдател в парламентарните избори на 12 май 2013 г.

Прочети още
Избори 2013: Медийна среда и изборен процес

Събитието е с начален час 10.00 в Прес-клуба на БТА и е част от "Граждански наблюдатели за мониторинг - честни избори 2013" (ФЕПС-ИСИ).

Прочети още
Обучение на граждански наблюдатели - политически процес

Първи модул за обучение на координатори в гражданското наблюдение в изборния ден бе проведено от 5 до 7 април в гр. Банкя. 23 души се подготвяха да контролират изборния процес.

Прочети още
Обществен договор за свободни, честни и демократични избори в България

На 4 април 2013 година Гражданска коалиция за наблюдение на изборния процес стартира инициатива за наблюдение на предстоящите избори

Прочети още