Актуално

Общото събрание на ИСИ приема Годишния доклад от дейността

На предстоящо свое заседание, членовете на Общото събрание ще приемат Годишния доклад за дейността на сдружението, и ще обсъдят текущите и предстоящи инициативи в организацията. 36 души е общия брой на членовете на ИСИ.

Прочети още
Академия за общинска политика - старт на пилотния проект

Проекът се осъществява съвместно с Фондация "Фридрих Еберт" и стартира пилотно през 2012 г. Предвижда две основни обучения на кметове и общински съветници, избрани за първи път в местната власт.

Прочети още
Работен форум "Предизвикателства и възможности пред местната власт 2011 - 2015" : Кметове

Форумът е първият от поредицата срещи на новоизбрани представители на левицата в местната власт - кметове на общини, председатели на общински съвети и групи съветници, кметове на населени места. Инициативата се организира от ИСИ и Фондация "Фридрих Еберт"

Прочети още
ИСИ взе участие във форум „Платформа за честни избори 2013”

Дискусията беше първата от порeдица срещи и имаше за цел да събере идеи и опит от страна на различни организации, обединени около каузата за провеждане на демократични и честни избори. Фокусът на срещата - предстоящите парламентарни избори през 2013 г.

Прочети още
Публично обсъждане "Нов зелен растеж: устойчиво развитие за природата, за хората, за икономиката"

На дискусията ще бъдат представени визиите на БСП в сектор "Околна среда". Целта на форума е да бъде чуто мнението на представителите на гражданския сектор и експерти, с което да бъде актуализиран документа, разработен от експертния съвет на НС на БСП.

Прочети още
Конференция "Програма за промяна: Увеличаване на въздействието на политиката за развитие на ЕС"

С форумът приключва проекта на Европейската мрежа на политическите фондации "Независими участници в насърчаване на демокрацията, сътрудничество за развитие и политически диалог", в който участваха членовете на мрежата в периода 2010 - 2012

Прочети още
ЗАКОН ЗА МЛАДЕЖТА: Къде са младежите?

Дискусията се организира от Фондация "Фридрих Еберт", Институт за социална интеграция (ИСИ) и Младежкото обединение в БСП. В програмата с въвеждащи тези са включени народните представители Драгомир Стойнев и Огнян Стоичков, председателят на Националния мл

Прочети още