Актуално

Випуск 2019 успешно приключи своето обучение

Последният, пети модул на Академията за социална политика се проведе в периода 15-17 ноември в гр.София.Вечерта, модулът прерасна в Годишна среща на випуските, на която бяха раздадени и сертификатите за успешното завършване на тазгодишния випуск.

Прочети още
Приключи четвъртият модул на АСП

Четвъртият модул на АСП се проведе благодарение на дарения от членове на Алумни клуба на ИСИ. Пълният списък с дарители ще бъде публикуван на сайта след приключване на Академията.

Прочети още
Катя Колева пред "Хоризонт":Езикът на омразата за съжаление е водещ в много от кампаниите по време на избори

Според Катя Колева "какъвто и да е законът, когато някой реши особено в ефир да го наруши, дори правоохранителните органи не могат с цялата строгост да наложат закона."

Прочети още
ИСИ и ФЕПС със съвместно събитие в България

Основен говорител бе Ласло Андор, Еврокомисар, отговарящ за заетостта, социалните въпроси и социалното приобщаване, в периода 2010-2014 г. и Генерален секретар на ФЕПС, Брюксел.

Прочети още
Завърши третирят модул на АСП

Част от модула бе посветен на социологическите проучвания, политически и предизборни кампании и изборен ден.Проведе се симулация на телевизионен предизборен дебат, както и такава, за провеждане на изборен ден с реално гласуване.

Прочети още
Приключи тренинг за човешките права в Гърция

Институтът за социална интеграция бе партньор в проекта на C:E:T platform Hellas - „Да бъдеш на правилното място", който се реализира миналата седмица в Гърция.

Прочети още
Становище на ИСИ относно премахване на машинното гласуване

Смятаме, че внасянето на предложения за промени в последния момент е нарушение на правилата и добрите стандарти на законотворчеството, тъй като на практика не дава възможност да бъдат извършени дебати по същество.

Прочети още