Актуално

Становище на ИСИ относно премахване на машинното гласуване

Смятаме, че внасянето на предложения за промени в последния момент е нарушение на правилата и добрите стандарти на законотворчеството, тъй като на практика не дава възможност да бъдат извършени дебати по същество.

Прочети още
Стартира вторият модул на АСП

Вторият модул на Академията за социална политика стартира днес в Горна Оряховица. В рамките на модула участниците ще разгледат темите за политическите режими, ценности в политиката, политически процеси и партии, медии.

Прочети още
ИСИ ще представи резултатите от мониторинг за език на омразата на 20 юни

Събитието ще се състои на 20 юни (четвъртък), от 18:30 часа, в зала „Зона 21“, гр. София, ул. Христо Белчев 3. Молим да потвърдите своето участие до 18 юни (вторник) на имейл ifsi.bulgaria@gmail.com

Прочети още
Приключи първият модул на Академия за социална политика 2019

В него участниците получиха основни познания по темите за политика и демокрация и как се готви и представя политическата реч. Във втория ден на модула се проведе комуникативен тренинг за ефективно общуване.

Прочети още
Ръст в нарушенията при приемането на изборните книжа отчитат в ИСИ

Институтът има граждански наблюдатели в цялата страна, които следят за нормалното протичане на изборния ден.

Прочети още
ИСИ набира участници за тренинг по програма Еразъм+ в Гърция

Тренинг курса ще се проведе в периода 7-16 юли в град Трикала, Гърция. Основните цели на проекта са промотиране на толерантност към различието, разрешаване на проблемите с дискриминацията, чрез методи от неформалното образование.

Прочети още
ИСИ набира участници за тренинг в Грузия

Темата на тренинга е образование чрез природа и приключение за младежи и ще се проведе в гр.Бакуриани, Грузия от 20 - 28 юли 2019 г.

Прочети още