Актуално

Приключи първият модул на Академия за социална политика 2019

В него участниците получиха основни познания по темите за политика и демокрация и как се готви и представя политическата реч. Във втория ден на модула се проведе комуникативен тренинг за ефективно общуване.

Прочети още
Ръст в нарушенията при приемането на изборните книжа отчитат в ИСИ

Институтът има граждански наблюдатели в цялата страна, които следят за нормалното протичане на изборния ден.

Прочети още
ИСИ набира участници за тренинг по програма Еразъм+ в Гърция

Тренинг курса ще се проведе в периода 7-16 юли в град Трикала, Гърция. Основните цели на проекта са промотиране на толерантност към различието, разрешаване на проблемите с дискриминацията, чрез методи от неформалното образование.

Прочети още
ИСИ набира участници за тренинг в Грузия

Темата на тренинга е образование чрез природа и приключение за младежи и ще се проведе в гр.Бакуриани, Грузия от 20 - 28 юли 2019 г.

Прочети още
За език на омразата в предизборната кампания следят от ИСИ

В средата на кампанията за избори за Европейски парламент: Институтът за социална интеграция с мониторинг на кампанията, за да проследи използват ли кандидатите обидна лексика.

Прочети още
Класиране на участници за Академия за социална политика 2019

След проведено оценяване на база мотивационно писмо и автобиография, Експертната комисия към Института за социална интеграция излъчи финалното класиране на участниците в Академията за социална политика 2019 година.

Прочети още
Представители на ИСИ взеха учасатие в събитието „Твоят глас е важен за Европа!“

Денят на Европа бе отбелязан от Информационен център „Европа Директно – Сливен” с четвъртото издание на Евробазар’2019. Събитието се проведе на 9 май, четвъртък, от 10:30 ч. около фонтан "Кълбото" – популярно място в центъра на града.

Прочети още