Актуално

Стартира Вторият модул на АСП

От 20 до 23 юли, в комплекс "Бряста", гр.Дебелец ще се проведе вторият модул на Академията за социална политика.Основните теми на модула са "Политически процес.Конфликти, преговори, посредничество."

Прочети още
Първият модул на АСП 2017 се провежда в Банкя

Стартира Академията за социална политика 2017 г. В рамките на модула ще бъдат разгледани темите за политика и демокрация, гражданско общество и ефективно общуване, публична реч и ефективно говорене.

Прочети още
От 30 юни стартира Академия за социална политика 2017

Списъкът на одобрените участници ще откриете в статията.

Прочети още
ИСИ ще наблюдава Местния референдум в Трън тази неделя

Чрез наблюдението на изборния ден, ИСИ има за цел да увеличи гражданското участие в изборния процес и да работи за постигане на превантивен ефект върху възможността за нарушаване демократичността на изборите и подмяна на гражданския вот.

Прочети още
ИСИ проведе международен форум по темата за устойчиво развитие чрез регионалните и местни власти

В откриващата част на събитието взеха участие Катя Колева, Председател на УС на ИСИ, Регине Шуберт, Директор на Фондация "Фридрих Еберт", бюро България и Владимир Москов, кмет на Гоце Делчев и член на УС на НСОРБ.

Прочети още
ФЕПС провежда един от модултите си на програма "Бъдещи лидери" в Бълария

Инситутът за социална интеграция е партньор и съорганизатор на четвъртия модул от програмата на ФЕПС за Централна и Източна Европа "Бъдещи лидери".

Прочети още
ИСИ представи резултатите от мониторинга на медиите, в контекста на езика на омразата

Проблемът с бежанската криза бе използван, за да се направи анализ за състоянието на нашето общество – предразсъдъците, враждите, източниците на враждебна реч.

Прочети още