Актуално

Стефан Георгиев, ИСИ: Дискусията за мажоритарна избирателна система е изключително закъсняла

Интервю на Стефан Георгиев - член на УС на ИСИ през Българско национално радио

Прочети още
Алина Гъркова, наблюдател на ИСИ в Брюксел: Нарушени бяха основни граждански права

ЦИК отказа да удължи изборния ден в ПП Брюксел, въпреки ясната информация, че има струпване на граждани, които искат да гласуват преди законоустановения срок.

Прочети още
ИСИ представи междинни резултати от медиен мониторинг

Медийният мониторинг е в рамките на проект на ИСИ и ФЕПС–Брюксел. Проектът се осъществява за шеста поредна година и освен медийния мониторинг на предизборната кампания, включва и наблюдение на изборния ден.

Прочети още
ИСИ ще проведе обучения за граждаски набюдатели

В програмата на обучението, по модел на вече проведените обучения, ще бъдат включени темите за изборно законодателство и изборна администрация, граждански наблюдатели, организация на изборния ден.

Прочети още
ИСИ стартира стажантска програма

Три са позициите, по които могат да кандидатстват студентите - Технически сътрудник, Сътрудник европейски проекти и Сътрудник международна дейност.

Прочети още
Мониторинг на президентски избори 2016 - пресконференция

Институтът за социална интеграция (ИСИ) - София, в партньорство с Фондация за европейски прогресивни изследвания (ФЕПС) - Брюксел, за шести път осъществява мониторинг на предизборния и изборен процес в България.

Прочети още
Стефан Георгиев бе избран за участие в ToT Erasmus+ 2016/2017

Георгиев е член на УС и част от екипа на ИСИ и е един от 25-те млади треньори, които ще преминат през редица обучения в продължение на 10 месеца.

Прочети още