Актуално

ИСИ представя проект „Мобилен Младежки Център Божурище” на форум в Прага

Нашите представители Лазарина Бонева и Стефан Георгиев ще участват в двудневния семинар. Те ще представят проекта „Мобилен Младежки Център Божурище”, който се осъществява с финансовата подкрепа на чешката фондация „Виа”.

Прочети още
ИСИ взе участие в проект "Change Places, Change Lives"

Темата, която беше засегната в рамките на проекта е една от най-актуалните в днешно време, а именно - миграционни процеси и мобилност. В обучението за младежки работници и младежки лидери взеха участие Таня Глухчева и Виктор Белалов.

Прочети още
Стартира проектът #OUTBOOM

Участници от 6 държави взеха участие в международен обучителен курс за младежки работници „Open up the borders of our minds”. Проектът е финансиран от програма Еразъм +. Тренингът се провежда в периода 13-19 април в местността Карандила, община Сливен.

Прочети още
Стартира Академията за социална политика

Стартира първият модул от Академията за социална политика на Института за социална интеграция.През следващите 2 дни 20 участници ще преминат през обучение, включващо принципите на ефективното общуване, публичната реч и работата с гражданското общество.

Прочети още
Изборен процес-състояние и перспективи

Кръгла маса за изборния процес, състояние и перспективи органозираха Централната избирателна комисия и Обществения съвет към нея, на който ИСИ е член.Бе направен един анализ на състоянието, което е към момента при провеждане на избори.

Прочети още
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

До кандидатите за участие в реализацията на проекта „Диалог за прилагане на младежки политики в България – 2016”

Прочети още
Набиране на участници - „Диалог за прилагане на младежки политики в България – 2016”

Предвижда се във всички дейности по проекта да се включат 20 участници – млади хора до 35 г. възраст. Стремежът ще бъде те да са от различни административни области на страната.

Прочети още