Актуално

ИСИ набира участници за международен тренинг курс „Open up the borders of our minds”

Основната тема на обучението е засиления поток от мигранти и увеличаващия се брой бежанци на териториите на европейските държави. Целта на обучението е да подготви участниците да работят за борба с негативните нагласи.

Прочети още
ИСИ с одобрен проект по Еразъм+

Институтът за социална интеграция спечели проекта "Open up the borders of our minds" по програма "Еразъм+", Ключова дейност 1. Проектът "OUTBOOM", получи една от най - високите оценки.

Прочети още
Евродепутатът Момчил Неков кани група от Академията за общинска политика

По негова покана представители на местната власт-участници в петата обучителна група на Академията за общинска политика /"Фридрих Еберт" - ИСИ/ ще посетят Брюксел на 16 и 17 ноември.

Прочети още
Основни изводи от дебата по референдума

Традиционно с петия пореден от 2011-та година мониторинг се наблюдава предизборният и изборен процес в контекста на предстоящите местни избори през месец октомври като специален фокус е предвиден и върху предстоящия национален референдум.

Прочети още
Обучение на гражданските наблюдатели

ИСИ проведе обучение за координатори на наблюдатели в изборния ден. Участие в него взеха представители на двадесет и пет области в България.

Прочети още
Пресконференция по проект "Мониторинг местни избори и референдум 2015"

На 23 септември в Прес-клуб на БТА се проведе пресконференция, на която екипа на Институтът за социална интеграция представи дейностите по "Мониторинг на местни избори и референдум 2015".

Прочети още
ИСИ стартира информационна кампания за местните избори и референдума

Информационна кампания за начина на гласуване стартира ИСИ в рамките на "Мониторинг на местни избори и референдум 2015".Изработена бе информационна брошура, която включва основни моменти от изборния процес.

Прочети още