Актуално

Лятно училище в Божурище

В рамките на проекта "Мобилен младежки център" на Института за социална интеграция, с финансовата подкрепа на фондация "Виа", Чехия бе организирано безплатно лятно училище за децата от Божурище.

Прочети още
ИСИ е отново член на борда на ФЕПС

На 23 юни в Брюксел, Белгия на заседание на Общото събрание на Фондацията за европейски и прогресивни изследвания (ФЕПС), ИСИ, в лицето на Катя Колева бе преизбрана за четвърти път в управителното тяло на организацията.

Прочети още
Активна държавна политика и будно гражданско участие

В своето интервю за радио Благоевград Катя Колева, председател на Управителния съвет на Института за социална интеграция, коментира иниацитивата за анализ на политиките за икономическо развитие в България.

Прочети още
Катя Колева бе избрана за  член на борда на Солидар

Кандидатурата на г-жа Колева бе одобрена единодушно по време на Общото събрание на организацията. С това си постижение тя стана първият източноевропеец, избран за тази позиция.

Прочети още
Каква е новата политика в здравеопазването?

За осигуряване на равен достъп на гражданите до медицинска помощ, за възстановяване на доверието между лекари и пациенти, са само част от предложенията, за които настоява експертната група от ИСИ.

Прочети още
Наблюдение за социален прогрес

"Солидар" отправя покана към независими учени, журналисти и академици да изпратят доклади, които ще предложат алтернатива на структурните реформи, настъпващи в европейските институции.

Прочети още
Кръгла маса „Възможности за икономическо развитие”

Анализ на данъчната система и икономическите перспективи пред България беше представен днес от Института за социална интеграция и Фондация "Фридрих Еберт".

Прочети още