Актуално

Диалог и обществен дебат за промяна към демократични социални практики

Институтът за социална интеграция, в партньорство с Фондация "Фридрих Еберт" стартира проект по изработка на политики за икономически растеж и социална сигурност и политики по здравеопазването.

Прочети още
Общественият съвет към ЦИК с предложение за анализ на недействителните бюлетини

ОС към ЦИК инициира извършването на анализ и теренно проучване за причините, довели до висок национален процент недействителни бюлетини на изборите за народни представители, проведени на 5 октомври 2014 г.

Прочети още
Европейската мрежа СОЛИДАР набира стажанти

СОЛИДАР предлага възможност за стаж в секретариата на организацията, намиращ се в Брюксел. Възможни кандидати - студенти и дипломанти, проявяващи интерес в сферите на европейските политики и граждански организации.

Прочети още
Повече координация, не само на национално, а и на европейско равнище

Коментар и мнение за провелата се конференция "Миграцията в българския контекст - местен, национален и европейски дебат" от председателя на УС на ИСИ, Катя Колева пред радио Благоевград.

Прочети още
"Миграцията в българския контекст – местен, национален и европейски дебат”

Форумът бе фокусиран върху нарастващите имиграционни и бежански потоци към Европа, погледнати от перспективата на три от най-засегнатите държави-членки на Европейския съюз – България, Гърция и Малта.

Прочети още
Завърши петият курс на Академия за общинска политика

От 23 до 26 октомври 2014 година, в к.к. Боровец, община Самоков, се проведе петият курс от Академия за общинска политика на фондация "Фридрих Еберт" (Бюро България) и Института за социална интеграция.

Прочети още
Заключително заседание на Гражданския борд

Меморандум с препоръки за усъвършенстване на изборното законодателство за гарантиране на честни и прозрачни избори обсъди Гражданският борд на заключителното си заседание.

Прочети още