Актуално

Кръгла маса "Изграждане на учещи се общества"

Форумът е част от проект „Изграждане на учещи се общества: Промотиране на валидирането на неформалното и информално учене“, с участието на партньорски организации от 9 европейски държави и професионалната мрежа „Солидар“.

Прочети още
Обучително звено и медийни пакети

Това бяха две от важните теми, които обсъждаха членовете на Обществения съвет към ЦИК на свое заседание от 22 април 2014 г.

Прочети още
Общественият съвет при ЦИК призовава да се усъвършенства технологията за проверка на подписките

На днешното си заседание, Обществения съвет обсъди проблемните аспекти в приложението на новите разпоредби на Изборния кодекс, при които всеки гражданин може да направи проверка за присъствие в списък за подкрепа на кандидат.

Прочети още
Евродепутатът Евгени Кирилов кани втора група от Академията за общинска политика

По негова покана представители на местната власт-участници в третата и четвъртата обучителна група на Академията за общинска политика /"Фридрих Еберт" - ИСИ/ ще посетят Брюксел на 9 и 10 април.

Прочети още
Първо обучение на граждански наблюдатели през 2014-та

В "Мониторинг на Евроизбори 2014" се проведе първото обучение на граждански наблюдатели, в Учебния център на НАП в гр. Банкя. Те ще координират екипи за наблюдение в Западна България.

Прочети още
"Мониторинг на Евроизбори 2014" бе представен на пресконференция

На специална пресконференция екипа на "Мониторинг на Евроизбори 2014" представи доклада от анализа на изборното законодателство и предстоящите дейности на наблюдението

Прочети още
Обществен съвет към ЦИК

ИСИ участва в учредяването на Обществен съвет към Централната избирателна комисия. Съветът се създава съгласно разпоредбите на новия изборен кодекс, и ще подпомага работата на изборната администрация.

Прочети още