Актуално

Стартира вторият модул на АСП

Вторият модул на Академията за социална политика стартира днес в Горна Оряховица. В рамките на модула участниците ще разгледат темите за политическите режими, ценности в политиката, политически процеси и партии, медии.

Прочети още
ИСИ ще представи резултатите от мониторинг за език на омразата на 20 юни

Събитието ще се състои на 20 юни (четвъртък), от 18:30 часа, в зала „Зона 21“, гр. София, ул. Христо Белчев 3. Молим да потвърдите своето участие до 18 юни (вторник) на имейл ifsi.bulgaria@gmail.com

Прочети още
Приключи първият модул на Академия за социална политика 2019

В него участниците получиха основни познания по темите за политика и демокрация и как се готви и представя политическата реч. Във втория ден на модула се проведе комуникативен тренинг за ефективно общуване.

Прочети още
Ръст в нарушенията при приемането на изборните книжа отчитат в ИСИ

Институтът има граждански наблюдатели в цялата страна, които следят за нормалното протичане на изборния ден.

Прочети още
ИСИ набира участници за тренинг по програма Еразъм+ в Гърция

Тренинг курса ще се проведе в периода 7-16 юли в град Трикала, Гърция. Основните цели на проекта са промотиране на толерантност към различието, разрешаване на проблемите с дискриминацията, чрез методи от неформалното образование.

Прочети още
ИСИ набира участници за тренинг в Грузия

Темата на тренинга е образование чрез природа и приключение за младежи и ще се проведе в гр.Бакуриани, Грузия от 20 - 28 юли 2019 г.

Прочети още
За език на омразата в предизборната кампания следят от ИСИ

В средата на кампанията за избори за Европейски парламент: Институтът за социална интеграция с мониторинг на кампанията, за да проследи използват ли кандидатите обидна лексика.

Прочети още