Актуално

Класиране на участници за Академия за социална политика 2019

След проведено оценяване на база мотивационно писмо и автобиография, Експертната комисия към Института за социална интеграция излъчи финалното класиране на участниците в Академията за социална политика 2019 година.

Прочети още
Представители на ИСИ взеха учасатие в събитието „Твоят глас е важен за Европа!“

Денят на Европа бе отбелязан от Информационен център „Европа Директно – Сливен” с четвъртото издание на Евробазар’2019. Събитието се проведе на 9 май, четвъртък, от 10:30 ч. около фонтан "Кълбото" – популярно място в центъра на града.

Прочети още
ИСИ ще наблюдава изборите за Европейски парламент

Наблюдатели от Институт за социална интеграция ще следят за изборни нарушения в цялата страна. Регионалните координатори на наблюдателите ще преминат през специално обучение, което ще се проведе тази седмица в гр.Банкя

Прочети още
Катя Колева бе преизбрана за член на Борда на ЕНоП

На провелото се Общо събрание на организациите членки, Институт за социална интеграция, в лицето на председателя Катя Колева продължава участието си в ръководния орган на организацията.

Прочети още
Стартира набирането на кандидати за АСП от квотата на завършилите

Срокът за подаване на кандидатурите е 25 април (четвъртък). Всеки от клуба на завършилите има право да подаде само по едно предложение.

Прочети още
ИСИ участва в третото издание на Европейската Академия за Гражданско Общество в гр. Слубице, Полша

Лазарина Бонева - Координатор партньорски взаимоотношения в Института за Социална Интеграция участва в проведената на 28 и 29 март Европейска Академия за Гражданско Общество в гр. Слубице, Република Полша.

Прочети още
ИСИ представи книгата „България 2019 – Нови хоризонти: Съмнения, надежди, перспективи”

В рамките на събитието младо поколение прогресивно мислещи експерти от социалните науки представят своята визия за развитието на страната. Форумът се реализира съвместно с Фондация Фридрих Еберт, Бюро България.

Прочети още