Актуално

Представяне на книга „България 2019 – Нови хоризонти: Съмнения, надежди, перспективи”

Събитието ще се състои на 26 март (вторник), от 10.00 до 13:00 часа, в зала „Сердика“ на „София Хотел Балкан“ (пл. Св. Неделя, 5).Порвърждения за участие изпращайте до до 21 март (четвъртък).

Прочети още
Катя Колева: Решения в ЦИК, РИК и ОИК с обикновено мнозинство са недопустими

Според Института за социална интеграция преференциите са едно от достиженията в демократичността на изборния процес в България.

Прочети още
ИСИ: Промените в Изборния кодекс ще окажат негативно влияние върху изборния процес и демокрацията

Институт за социална интеграция изразява позицията, че разглежданите от Народното събрание промени в Изборния кодекс, ще окажат влияние върху прозрачността и демократичността на изборния процес в България.

Прочети още
ИСИ - партньор по проект "Europe on a Doorstep”

Проектът се реализира в рамките на програма "Европа за гражданите" и в него са включени представители на Полша, Латвия, Сърбия, Гърция, Македония, Италия, Хърватска, Испания и Румъния.

Прочети още
ИСИ представи окончателните резултати по проекта Let's change the mode!

На национално събитие, екипът на Институт за социална интеграция представи резултатите от проект в областите здравеопазване и условия на труд, реализиран съвместно с Фондация за европейски прогресивни изследвания.

Прочети още
Институтът за социална интеграция набира участници за международна младежка среща

Срещата ще се състои от 10 до 15 декември 2018 г. в Истанбул, Република Турция. Домакин на срещата е Регионалната дирекция "Образование" към район Бейоглу, община Истанбул. В срещата ще участват представители на образователни институции и неправителствени

Прочети още
Последният публичен дебат по политиките за здравеопазване и условия на труд се проведе в Търговище

В съботния ден бяха разделени на тематични работни групи и имаха възможността да дискутират двата проблема, като разработят и конкретни предложения за политики, с които да се подобри системата на здравеопазване и условия на труд.

Прочети още