Инициативи

Годишна среща на завършилите 2014
Годишна среща на завършилите 2014

Завършилите обучения в Института за социална интеграция се събраха за Годишна среща. Тя се проведе на 29 ноември 2014 година, в гр. Банкя, хотел "Жеравна" и събра 100 души. Към завършилите "Академия за социална политика" се присъединиха и завършилите Академия за общинска политика и Академията за граждански наблюдатели.

В първата част на срещата, екипът на ИСИ представи дейностите и проектите, които е осъществил в рамките на изминалата година.

Бе подготвена и анкета, чрез която да се актуализира базата данни в системата на ИСИ, с цел завършилите да поддържат помежду си добра контактна мрежа, основана на професионална и експертна информация.

Срещата продължи с дискусия „Както става? Какво от това?”, в която като основни говорители се включиха Фани Димитрова, която бе кандидат за народен представител от БСП и Трендафил Величков, кандидат за народен представител от АБВ.

След дискусионния форум, Годишната среща продължи в ресторанта на "Жеравна" и остави приятни и зареждащи емоции на членовете на Клуба.